Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

1.4.20

Schedule for the day - 1st April 2020

1. 9.00am - 9.45 - PE  (45 minutes) - See J2e

 

 

2. 9.45 - 10.30 - English Grammar - (45 minutes) - Past Progressive Tenses - See J2e



3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.50 - Maths (1 hour) - See J2e

 

5. 11.50 - 12.15pm - Reading for pleasure- See J2e

 

6. 12.15 - 1.15 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.15 - 2.00 - Crack the code - (45 minutes) - See J2e

 

8. 2.00 - 3.00 - Creativity - (1 hour) - See J2e

 

9. 3.00 - 3.15 - Mindfulness Meditation - (15 minutes) - See J2e

Top