Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

20.4.20

Schedule for the day - 20th April 2020

1. 9am - 9.30 - PE - See J2e

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths  (1 hour) - See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 12.00 - English  (1 hour 10 mins) - See J2e

 

5. 12.00 - 1.00 - Lunch break - (1 hour)

 

6. 1.00 - 2.15 - Geography - (1 hour 15 mins) - See J2e

 

7. 2.15 - 2.55 - Quiz Time - (40 minutes) - See J2e

 

8. 2.55 - 3.15 - Times Tables Practice - (20 minutes) - See J2e

Top