Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

21.4.20

Schedule for the day - 21st April 2020



1. 9am - 9.30 - PE - See J2e

 

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths  -  (1 hour) - See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.50 - English - (1 hour) - See J2e

 

      5. 11.50 - 12.15 - English - (25 minutes) - See J2e

 

6. 12.15 - 1.15 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.15 - 2.45 - Our Environment Activity (Task 1, Task 2 and Task 3) - (1 hour 30 minutes) - See J2e

 

8. 2.45 - 3.15 - Maths (Times Tables) - (30 minutes) - See J2e

Top