Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

2.4.20

Schedule for the day - 2nd April 2020

1. 9am - 9.25 - PE - See J2e

 

 

2. 9.25 - 10.30 - English - (1 hour 5 minutes) See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.15 - English - Handwriting Practice (25 minutes) See J2e

 

5. 11.15 - 12.15pm - Maths  - (1 hour) See J2e

 

6. 12.15 - 1.15 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.15 - 1.55 - Music - (40 minutes) See J2e

 

8. 1.55 - 2.55 - Science - (1 hour) See J2e

 

9. 2.55 - 3.20 - Reading for pleasure -(25 minutes) See J2e

Top