Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

24.3.20

Schedule for the day - 24th March 2020

 

  1. 9am - 9.30 - PE - See J2e

*Please note, as it's a LIVE video, it will start promptly at 9.00am, so ensure you are dressed and ready to start working out on time :).

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths -  (1 hour) - See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.15 - Reading for pleasure -  (25 minutes) - See J2e

 

5. 11.15 - 11.35 - English - (20 minutes) Practise spellings: - See J2e

believe, retrieve, weight, foreign, chief, neighbour, hygiene, perceive, pierce, relieved

 

6. 11.35 - 12.05pm - English - (30 minutes) - See J2e

 

7. 12.05 - 1.05 - Lunch break - (1 hour)

 

8. 1.05 - 1.50 - Reading Comprehension - (45 minutes)  - See J2e

 

9. 1.50 - 3.05 - Geography/Science Cross curricular - (1 hour 15mins) - See J2e

 

10. 3.05 - 3.20 - Maths (Time Tables) - (15 minutes)

  • Practise your times tables (especially the ones you already struggle on)
Top