Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

25.3.20

Schedule for the day - 25th March 2020

 

  • 1. 9am - 9.45 - PE (45 minutes) - See J2e

 

2. 9.45 - 10.30 - Maths - (45 minutes) See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.50 - English -  (1 hour) - See J2e

 

5. 11.50 - 12.05pm - English - Handwriting Practice (15 minutes) - See J2e

 

6. 12.05 - 1.05 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.05 - 2.05 - Art and Design- (1 hour) -  See J2e

 

8. 2.05 - 2.35 - Geography - (30 minutes) Puzzles - See J2e

 

9. 2.35 - 3.05 - Reading for pleasure - (30 minutes) - See J2e

Top