Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

26.3.20

Schedule for the day - 26th March 2020

 

  1. 9am - 9.30 - PE - (30 minutes) See J2e

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths - See J2e (1 hour)

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.35 - Reading Comprehension - (45 minutes) See J2e

 

5. 11.35 - 12.10pm - English (Grammar) - (35 minutes) See J2e

 

6. 12.10 - 1.10 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.10 - 1.55 - Music - (45 minutes) See J2e

 

8. 1.55 - 3.15 - Geography - (1 hour 20 mins) See J2e

Top