Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

27.3.20

Schedule for the day - 27th March 2020

 

  1. 9am - 9.30 - PE - See J2e

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths -  (1 hour) - See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.20 - Reading for pleasure - (30 minutes) - See J2e

 

5. 11.20 - 12.00pm - English - (40 minutes) See J2e

 

6. 12.00 - 1.00 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.00 - 2.10 - Creativity - (1 hour 10 mins) See J2e

 

8. 2.10 - 2.30 - Mindfulness Meditation - (20 minutes) See J2e

 

9. 2.30 - 3.15 - French - (45 minutes) See J2e

 

Top