Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

30.3.20

Schedule for the day - 30th March 2020

 

  1. 9am - 9.30 - PE - See J2e

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths - Lesson 1  (1 hour) See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.40 - Reading Comprehension/Geography (50 minutes) - See J2e

 

5. 11.40 - 12.15pm - English (Grammar) - (35 minutes) See J2e

 

6. 12.15 - 1.05 - Lunch break - (50 minutes)


7. 1.05 - 1.35 - Science - (30 minutes) See J2e

 

8. 1.35 - 2.35 - Science - (1 hour)  See J2e

 

9. 2.35 - 3.05 - Reading for pleasure - (30 minutes) 

 

10. 3.05 - 3.20 - Maths (Times Tables) - (15 minutes) See J2e

Top