Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

31.3.20

Schedule for the day - 31st March 2020

1. 9am - 9.30 - PE - (30 minutes)

 

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths  - Decimals as Fractions (1 hour)

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.15 - Reading for pleasure - Choose a book that is age appropriate to read (25 minutes)

 

      5. 11.15 - 11.35 - English - (20 minutes) Practise spellings:

nuisance, marvellous, queue, bruise, guarantee, vegetable, yacht, conscious, amateur, government

 

      6. 11.35 - 12.05pm - English - (30 minutes)

 

7. 12.05 - 1.05 - Lunch break - (1 hour)

 

8. 1.05 - 2.35 - General Knowledge - (1 hour 30 minutes) The body's natural defences

 

9. 2.35 - 3.05 - Maths (Times Tables) - (30 minutes)

Top