Menu

East Acton Primary School "Growing Together"

3.4.20

Schedule for the day - 3rd April 2020

  1. 9am - 9.30 - PE -- See J2e

 

2. 9.30 - 10.30 - Maths - (1 hour)- See J2e

 

3. 10.30 - 10.50 - Break time - (20 minutes)

Suggestions:

  • Toilet break
  • Wash hands
  • Get fresh air
  • Drink of water
  • Eat some fruit
  • Have a conversation with a family member

 

4. 10.50 - 11.15 - Reading for pleasure - (25 minutes) - - See J2e

 

5. 11.15 - 12.15pm - English - (1 hour) - See J2e

 

6. 12.15 - 1.15 - Lunch break - (1 hour)

 

7. 1.15 - 2.15 - Creativity - (1 hour) --> Can you create something linked to the theme of Easter? - See J2e

 

8. 2.15 - 2.25 - Mindfulness Meditation - (10 minutes) - See J2e

 

9. 2.25 - 3.15 - French - (50 minutes) - See J2e

Top